‘Innovatief, betrokken en specialistisch’

ArGon Groep is een gecertificeerde arbodienst (onderdeel SuperGarant Zorg).  Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het implementeren, ondersteunen en uitrollen van het eigen regie-model in de arbeidsgerelateerde zorg. Wij staan voor professioneel preventie- en verzuimbeleid, waarbij we steeds opnieuw kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Dat doen we binnen het eigen regie-model, dus u blijft aan het stuur. In de praktijk blijkt het echter lastig om zelf de regie te houden.

Daarom bieden wij ondersteuning op dit gebied. ArGon Groep heeft de specialistische kennis in huis, zoals bijvoorbeeld over de wetgeving, die het u mogelijk maakt om uw arbobeleid uit te voeren binnen de maatwerkregeling. Dat maken wij u graag zo makkelijk mogelijk. Zo ontwikkelen wij applicaties die u faciliteren bij de uitvoering uw preventie- en verzuimbeleid. U kunt kiezen, want wij bieden een volledige arbo-dienstverlening en de administratieve afhandeling.

ArGon Groep werkt voor kleine, middelgrote en grote organisaties in alle marktsegmenten. Daarbij zijn wij vooral vertegenwoordigd in zorg, retail, onderwijs, overheidsinstellingen en industrie. Daarnaast leiden onze specialisten op eigen initiatief bedrijfsartsen op, aangezien hier een groot tekort aan is in dit land en het tekort ook alsmaar groter wordt. Zo houden ook wij zelf de regie.

Onze ISO certificaten: