Visie

‘Een gezond bedrijf is een bedrijf waar medewerkers vitaal, duurzaam inzetbaar en productief zijn’

ArGon Groep is de meest betrokken arbodienst op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie binnen het eigen regie-model. Maar wij ondersteunen bedrijven hier met onze specialistische kennis, onder meer over de wetgeving, ook in. Wij doen ons werk met oog voor de ontwikkeling en motivatie van de medewerkers en de zelfstandig specialisten waarmee wij werken.

Een gezond bedrijf is een bedrijf waar medewerkers vitaal, duurzaam inzetbaar en productief zijn en blijven. Dat is goed voor de medewerkers, voor het bedrijf en voor de klanten. Dit is een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever, medewerker en arbo-deskundigen. ArGon Groep ziet in deze gedeelde verantwoordelijk de sleutel tot een goed arbo-beleid.

Wij zorgen voor de juiste specialist op de juiste plaats. Met onze specialisten houdt u korte lijnen, waardoor zij adequaat en in lijn met uw verzuimbeleid aan het werk gaan.

Missie

‘De vernieuwende speler met  de focus op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid’

Onze missie is helder:

Vanuit goed werkgeverschap en met gemotiveerde betrokken medewerkers en specialisten, leveren wij excellente op maat uitgewerkte dienstverlening op het gebied van preventie, verzuim en re-integratie binnen het eigen regiemodel.

ArGon Groep wil de gezonde vernieuwende speler zijn op de markt van de arbeidsgerelateerde zorg met de focus op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.